Garage wegens vakantie gesloten van 6 juli t/m 21 juli. Verhuur en wasboxen zijn gewoon open.

Zomercheck Aircocheck Eindhoven

14 mei 2019

Tip: laat een zomercheck uitvoeren voor u op vakantie gaat!

Gaat u tijdens de zomermaanden met de auto op vakantie? Laat in dat geval een uitgebreide zomercheck uitvoeren door de monteurs van H. Lanters B.V. Er is immers niets vervelender, dan met pech langs de kant van de weg te komen staan. Wij hebben meer dan 55 jaar ervaring in ons vak en zullen uw auto controleren op (beginnende) slijtage aan de meest kritieke onderdelen hiervan. In de tijd dat wij uw auto controleren, kunt u een auto van ons huren of een fiets lenen. Zo blijft u mobiel!

Neemt u uw laptop mee? In dat geval bieden we u graag een kop koffie en gratis WiFi aan, zodat u gewoon door kunt werken terwijl u op uw auto wacht.

Airco check aan uw auto uit laten voeren

Niet alleen kijken we naar de motor, de remkabels en bijvoorbeeld de staat van uw banden. Ook voeren we indien gewenst een uitgebreide airco check voor u uit. Zeker in landen als Spanje en Frankrijk wilt u niet zonder airco komen te zitten. Het zal al snel erg warm in uw auto worden, wat de vakantie aanzienlijk minder comfortabel maakt. Daarbij is het vervelend als de auto in het buitenland gerepareerd zou moeten worden. Hier spreekt men vaak immers aanzienlijk minder goed Engels dan in Nederland. Tijdens de airco check wordt uw airconditioning gecontroleerd op slijtage, kan het filter vervangen worden, enzovoorts. Zo kunt u met een goed gevoel aan uw vakantie beginnen.

Voordelige vakantiecheck bespaart u ergernissen

H. Lanters B.V. zorgt niet alleen voor een vakkundige uitvoering van de vakantiecheck aan uw auto. Ook bieden we u een bijzonder scherpe prijs aan! Voor een zomercheck aan uw auto betaalt u bij ons slechts 15 euro. Hierbij worden de meest kritieke onderdelen gecontroleerd, om te voorkomen dat u pech krijgt onderweg. Een controle van de airconditioning in uw auto en het schoonmaken hiervan kost u 97,50 euro.

Wilt u meer weten over het laten uitvoeren van een zomercheck aan uw auto? Neem in dat geval telefonisch contact met ons op via 040-2423966, of loop even bij ons binnen. Wij voorzien u graag van meer informatie.

 • Wist u dat:

  Wij ruim 60 jaar bestaan?
  APK aanbieden voor € 35,-
  Wij beschikken over 3 luxe auto wasboxen?
  Wij onderhoud uitvoeren aan vrijwel alle merken?
  APK klaar is terwijl u wacht?
  Autohuur mogelijk is vanaf een halve dag?
  Wij een leenfiets ter beschikking hebben?
  Wij gratis Wifi en koffie bieden terwijl u wacht?

 • Google Beoordelingen
  4.5
  Gebaseerd op 158 beoordelingen
 • Online afspraak maken
 • Direct auto huren
 • Nieuws