Winterbanden aanbieding Eindhoven

3 november 2015

Winterbanden Eindhoven aanbieding

De dagen worden korter en de winter is in aantocht. Ga je op wintersport of wil je ook gewoon in Nederland veilig op weg? Zorg er dan voor dat je auto voorzien is van winterbanden. Wanneer je op winterbanden rijdt, is bij een besneeuwd wegdek de remweg bij 50 km/h zo’n 30 meter, terwijl dit op zomerbanden ongeveer 60 meter betreft. Niet alleen bij sneeuw of ijs maar ook bij koud en nat wegdek verkort een winterband je remweg aanzienlijk.

Winterbanden bestellen

Bij Lanters BV ben je aan het juiste adres voor winterbanden. Wij leveren vrijwel alle merken winterbanden. Wij leveren winterbanden van het merk Atlas al vanaf € 47,- incl. BTW, balanceren en monteren!
Heb je vragen of toch liever een ander merk winterband? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Veel gestelde vragen omtrent winterbanden

In welke landen zijn winterbanden verplicht?
In de landen Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Finland, Frankrijk, Luxemburg, Noorwegen en Zweden is het verplicht om je auto aan te passen aan de weersomstandigheden.

 

Heb ik naast sneeuwkettingen ook winterbanden nodig?
Sneeuwkettingen worden veelal gebruikt voor het rijden op zwaar besneeuwde stukken wegen en hellingen, bijvoorbeeld in een wintersportgebied. Daarnaast is een sneeuwketting niet geschikt om lange afstanden tegen hogere snelheid mee te rijden.

 • Wist u dat:

  Wij ruim 60 jaar bestaan?
  APK aanbieden voor € 35,-
  Wij beschikken over 3 luxe auto wasboxen?
  Wij onderhoud uitvoeren aan vrijwel alle merken?
  APK klaar is terwijl u wacht?
  Autohuur mogelijk is vanaf een halve dag?
  Wij een leenfiets ter beschikking hebben?
  Wij gratis Wifi en koffie bieden terwijl u wacht?

 • Google Beoordelingen
  4.5
  Gebaseerd op 157 beoordelingen
 • Online afspraak maken
 • Direct auto huren
 • Nieuws