Wasserette gesloten van 15 tm 18 juli i.v.m. verbouwing. Garage wegens vakantie gesloten van 6 juli t/m 21 juli. Verhuur en wasboxen zijn gewoon open.

Trouwauto Gala auto huren

Bent u op zoek naar een stijlvolle trouw- of gala auto in Eindhoven of omgeving? Onze Ford Mustang is uitermate geschikt voor uw bruiloft of om een bijzonder jubileum te vieren. We hebben een klassieke oldtimer tot onze beschikking, waarmee we u in stijl kunnen vervoeren. We staan bekend om onze flexibiliteit en betrouwbaarheid, waarmee we ervoor zorgen dat de trouwauto in Eindhoven in de laatste jaren een begrip op zich is geworden. Als autogarage kennen we auto’s van binnen en van buiten, waardoor u kunt rekenen op een klassieke trouwauto die zowel van binnen als van buiten in uitstekende staat verkeerd.

 

Trouw gala auto huren Eindhoven Ford Mustang - Garagebedrijf en Autoverhuur H Lanters BV (Custom) Trouwauto gala huren Eindhoven - Garagebedrijf en Autoverhuur H Lanters BV (Custom)

Klassieke trouwauto huren

Wilt u een klassieke trouwauto huren, of bent u voor een andere bijzondere gelegenheid op zoek naar een opvallende wagen? Maak gebruik van spectaculair vervoer, in een bijzondere klassieker die de hoofden op straat automatisch om zal laten kijken. Uiteraard brengen we voor u graag vrijblijvend een offerte uit, of kunnen we u meer vertellen over deze auto en de geweldige uitstraling. U huurt de auto altijd inclusief een chauffeur, die in stijl gekleed is, wat betekent dat u samen op de achterbank plaats kunt nemen, om samen te genieten van de bijzondere rit die jullie zullen maken.

Oldtimer voor bruiloft en jubilea

De trouwauto is bij uitstek geschikt voor het gebruik tijdens jullie bruiloft, op het moment dat jullie elkaar het ja-woord zullen geven om een leven lang samen te gaan genieten. Viert u echter uw bronzen, zilveren gouden of een ander jubileum? Ook in die gevallen is onze Ford Mustang uitermate geschikt. De klassieker doet het bovendien uitstekend tijdens een diner, een gala-avond of gewoon zomaar een bijzondere dag die u graag samen wilt vieren.
Wilt u een offerte ontvangen, zodat u binnenkort kunt rekenen op het meest stijlvolle vervoer in Eindhoven? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u.

 • Wist u dat:

  Wij ruim 60 jaar bestaan?
  APK aanbieden voor € 35,-
  Wij beschikken over 3 luxe auto wasboxen?
  Wij onderhoud uitvoeren aan vrijwel alle merken?
  APK klaar is terwijl u wacht?
  Autohuur mogelijk is vanaf een halve dag?
  Wij een leenfiets ter beschikking hebben?
  Wij gratis Wifi en koffie bieden terwijl u wacht?

 • Google Beoordelingen
  4.5
  Gebaseerd op 161 beoordelingen
 • Online afspraak maken
 • Direct auto huren
 • Nieuws