Garage wegens vakantie gesloten van 6 juli t/m 21 juli. Verhuur en wasboxen zijn gewoon open.

Over ons

Voor het huren van personenauto’s, een personenbus of een bestelbus moet u bij Lanters autoverhuur zijn.
H. Lanters is uw specialist op het gebied van auto’s in Eindhoven. We zorgen voor de verhuur van personenauto’s, personenbussen en bestelbussen, zijn als garage gespecialiseerd in onderhoud en reparaties en bieden diverse mogelijkheden om uw auto weer prachtig schoon te poetsen.
We houden als bedrijf van een aantal belangrijke kernwoorden; te weten gemak, kwaliteit en service. U ervaart het maximale gemak, dankzij ons uitgebreide wagenpark dat volledig is aangesloten bij de Wegenwacht van de ANWB. Standaard controleren we bijvoorbeeld onze auto’s op de water- en oliestand en zorgen we ervoor dat ze volledig zijn afgetankt.
Dit is in lijn met onze focus op kwaliteit en service; we willen u niets minder dan het beste bieden. Dit geldt tevens voor onze garage en wasserette. De wasserette is 24 uur per dag beschikbaar, in de garage werken we met de beste materialen en zorgen we standaard voor scherpe prijzen.

 

Lanters Autoverhuur en Garagebedrijf bannerHet Team - Garagebedrijf en Autoverhuur H Lanters BV

Onze diensten: Autoverhuur en onderhoud

U heeft op het gebied van autoverhuur de keuze uit een aantal verschillende modellen, waarmee u zowel in binnen- als buitenland standaard recht heeft op vervangend vervoer. Komt u naar de garage voor een probleem met uw auto? Wij brengen u vooraf op de hoogte van de kosten, zodat u goed weet waar u aan toe bent en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

APK en auto wassen

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in onderhoud en de APK, waarmee we u op een voordelige manier van dienst kunnen zijn. Wilt u uw auto graag grondig wassen? U kunt gebruik maken van onze washboxen, om uw auto voor een scherpe prijs weer prachtig te laten blinken. Verder kunnen we u van dienst zijn met de inbouw van carkits, radio’s, luidsprekers en navigatiesystemen. Heeft u een vraag met betrekking tot uw auto, accessoires of de huur van vervoer? Neem vrijblijvend contact met ons op, een goede service betekent een vlot antwoord op uw vraag.

 • Wist u dat:

  Wij ruim 60 jaar bestaan?
  APK aanbieden voor € 35,-
  Wij beschikken over 3 luxe auto wasboxen?
  Wij onderhoud uitvoeren aan vrijwel alle merken?
  APK klaar is terwijl u wacht?
  Autohuur mogelijk is vanaf een halve dag?
  Wij een leenfiets ter beschikking hebben?
  Wij gratis Wifi en koffie bieden terwijl u wacht?

 • Google Beoordelingen
  4.5
  Gebaseerd op 158 beoordelingen
 • Online afspraak maken
 • Direct auto huren
 • Nieuws