De garage is gesloten vanaf zaterdag 8 juli t/m zondag 23 juli. Verhuur en wasboxen zijn gewoon open.

Autoverhuur Eindhoven

Naast autoreparaties, auto onderhoud en onze auto wasboxen bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van een auto, een personen- of bestelbus. Of u nu op vakantie gaat, of een bestelbus nodig heeft voor het afvoeren van afval of uw verhuizing, bij H. Lanters BV bent u aan het juiste adres.’

Huurauto reserveren

Door onze scherpe prijzen en goede service zijn kan het wel eens voorkomen dat de gewenste auto, personen- of bestelbus niet beschikbaar is, Informeer daarom tijdig naar de beschikbaarheid om teleurstelling te voorkomen.
U huurt al een auto vanaf een halve! Gaat u bijvoorbeeld op vakantie en wilt u de auto langer dan een week huren? Informeer dan naar de speciale kortingstarieven.
Alleen op zondag huren? Ook dat is mogelijk.

 

Aanbevolen door huren.nl

 

Let op: De reserveringsmodule op onze website is slechts ter prijsindicatie en om uw wensen aan ons kenbaar te maken. Wij zullen altijd contact met u opnemen om de aanvraag te bespreken/ dan wel te bevestigen. Genoemde prijzen zijn incl. BTW en excl. Brandstof Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Direct reserveren

Verhuur