Wasserette gesloten van 15 tm 18 juli i.v.m. verbouwing. Garage wegens vakantie gesloten van 6 juli t/m 21 juli. Verhuur en wasboxen zijn gewoon open.

Autoreparatie Eindhoven

Is uw auto kapot gegaan en is er een autoreparatie nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaringen hebben wij ons weten te specialiseren in een groot aantal automerken. Zo kunnen we u op een deskundige en voordelige manier van dienst zijn. Neem telefonisch of via email contact met ons op voor aanvullende informatie of het maken van een afspraak.

Deskundige autoreparatie Eindhoven

U profiteert bij ons uiteraard van een deskundige autoreparatie. Wij hebben een ruime ervaring met reparaties aan diverse merken en zorgen er door middel van scholing ook voor dat onze monteurs op de hoogte blijven van de meest recente ontwikkelingen en technieken. Zeker op het gebied van auto’s gaan de ontwikkelingen erg snel, waardoor het van belang is dat u een garage kiest die hier rekening mee houdt.

Voordelige autoreparatie Eindhoven

De autoreparatie hoeft bij ons bovendien niet veel te kosten. Dit komt onder andere door het feit dat we in de loop der jaren een efficiënte manier van werken hebben weten te ontwikkelen. Zo zijn we in staat om uw auto in een relatief korte periode te repareren, zonder dat dit ten kosten zal gaan van de kwaliteit. Ook heeft u op deze manier weer snel de beschikking over uw eigen auto, waardoor u er optimaal gebruik van kunt blijven maken. Uw autoreparatie is bij ons zo om meerdere redenen in uitstekende handen.

 • Wist u dat:

  Wij ruim 60 jaar bestaan?
  APK aanbieden voor € 35,-
  Wij beschikken over 3 luxe auto wasboxen?
  Wij onderhoud uitvoeren aan vrijwel alle merken?
  APK klaar is terwijl u wacht?
  Autohuur mogelijk is vanaf een halve dag?
  Wij een leenfiets ter beschikking hebben?
  Wij gratis Wifi en koffie bieden terwijl u wacht?

 • Google Beoordelingen
  4.5
  Gebaseerd op 161 beoordelingen
 • Online afspraak maken
 • Direct auto huren
 • Nieuws