AutoChem GlansPolish bij Lanters

21 maart 2019

AutoChem GlansPolish bij Lanters BV

Uw auto weer als nieuw met onze wasboxen!

Geef uw auto z’n frisse look terug, door gebruik te maken van een van onze drie wasboxen. De wasboxen zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week te gebruiken. Zo kunt u uw auto altijd op een voor u geschikt moment wassen! De wasboxen bieden u verschillende programma’s aan, waarmee uw auto er weer als nieuw uit zal zien. Kleine zanddeeltjes, vogelpoep en ander vuil kunnen de laklaag van uw auto aantasten. Door uw auto regelmatig schoon te maken voorkomt u dit.

Doordat wij u drie wasboxen bieden, hoeft u vrijwel nooit te wachten op anderen. Ideaal, wanneer u de auto nog snel voor het naar uw werk gaan wilt wassen!

Goedkoop een auto wassen in Eindhoven

Uw auto wassen in Eindhoven hoeft niet duur te zijn! Bij H. Lanters BV betaalt u slechts € 1,- per drie minuten wassen. Een grondige wasbeurt kost u zo niet meer dan een paar euro! Voor een snelle wasbeurt van uw auto bent u nog goedkoper uit. U kunt bij onze wasboxen zowel met muntgeld, als met een pinpas betalen. Kies voor contactloos betalen om snel aan de slag te kunnen gaan met het wassen van uw auto.

Verschillende programma’s in onze wasboxen

Onze wasboxen in Eindhoven bieden u verschillende programma’s. U kunt de auto grondig in het schuim laten zetten, de auto afspoelen met een hogedrukspuit, de auto reinigen met een borstel, enzovoorts. Ook bieden we u de mogelijkheid om de auto na te spoelen en te voorzien van een glans polish. We noemen dit ook wel een lakverzegeling, die helpt om schade aan uw lak te voorkomen. Tot slot kunt u de wasbeurt beëindigen met het osmose vlekvrij laten drogen hiervan. Zo ziet uw auto er weer als nieuw uit!

Autochem Glans Polish aanbrengen

AutoChem GlansPolish bij Lanters BV
Zoals reeds beschreven werd, kunt u een glans polish op de auto aanbrengen. Wij bieden u hiervoor Autochem Glans Polish, wat een polish van een zeer hoge kwaliteit is. Het zal uw auto z’n authentieke glans teruggeven en de lak van uw auto beschermen. Met Autochem Glans Polish is uw auto beschermd tegen insecten, strooizout, regen en vogelpoep. Wanneer komt u uw auto van deze beschermende laag voorzien?

 • Wist u dat:

  Wij ruim 60 jaar bestaan?
  APK aanbieden voor € 35,-
  Wij beschikken over 3 luxe auto wasboxen?
  Wij onderhoud uitvoeren aan vrijwel alle merken?
  APK klaar is terwijl u wacht?
  Autohuur mogelijk is vanaf een halve dag?
  Wij een leenfiets ter beschikking hebben?
  Wij gratis Wifi en koffie bieden terwijl u wacht?

 • Google Beoordelingen
  4.5
  Gebaseerd op 157 beoordelingen
 • Online afspraak maken
 • Direct auto huren
 • Nieuws