Wasserette gesloten van 15 tm 18 juli i.v.m. verbouwing. Garage wegens vakantie gesloten van 6 juli t/m 21 juli. Verhuur en wasboxen zijn gewoon open.

Autobanden Eindhoven

Bent u op zoek naar nieuwe autobanden in Eindhoven van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs? Dan bent u bij H. Lanters BV aan het juiste adres. Wij leveren zowel zomer- als winterbanden van diverse merken. Bovendien hebben we een uitgebreide ervaring met het plaatsen, uitlijnen en balanceren van uw autobanden. Zo kunnen we u over op een deskundige manier adviseren. U weet op die manier altijd precies waar u aan toe bent en waar u wat betreft de kosten op dient te rekenen.

Diverse merken autobanden in Eindhoven

U kunt voor autobanden in Eindhoven uitstekend bij ons terecht, ook wanneer u op zoek bent naar een specifiek merk. Wij hebben contacten met een aantal leveranciers van deze banden, waardoor we die tegen aantrekkelijke prijzen aan u kunnen leveren. Wij houden hierbij een behoorlijk breed assortiment aan, waardoor u de keuze heeft uit verschillende banden. Uiteraard kunnen we u over de autobanden in Eindhoven goed adviseren, zodat u in ieder geval zeker weet dat u de juiste banden aan zal schaffen.

Voordelige autobanden kopen in Eindhoven

Wij leveren voordelig geprijsde autobanden van diverse leveranciers. Wij zorgen hiervoor door goede afspraken te maken met de leveranciers. Zo betalen wij niet teveel voor de banden en berekenen we het voordeel natuurlijk netjes aan u door. U kunt bij ons terecht voor zomerbanden, maar ook voor winterbanden bent u bij ons aan het juiste adres. Indien wij uw band naar keuze niet op voorraad hebben dan kunnen wij deze direct voor u bestellen en vaak nog dezelfde week plaatsen.

 • Wist u dat:

  Wij ruim 60 jaar bestaan?
  APK aanbieden voor € 35,-
  Wij beschikken over 3 luxe auto wasboxen?
  Wij onderhoud uitvoeren aan vrijwel alle merken?
  APK klaar is terwijl u wacht?
  Autohuur mogelijk is vanaf een halve dag?
  Wij een leenfiets ter beschikking hebben?
  Wij gratis Wifi en koffie bieden terwijl u wacht?

 • Google Beoordelingen
  4.5
  Gebaseerd op 161 beoordelingen
 • Online afspraak maken
 • Direct auto huren
 • Nieuws