Wasserette gesloten van 15 tm 18 juli i.v.m. verbouwing. Garage wegens vakantie gesloten van 6 juli t/m 21 juli. Verhuur en wasboxen zijn gewoon open.

Aankoopkeuring Eindhoven

Geen zorgen over uw nieuwe tweedehands auto: vraag onze specialisten een aankoopkeuring Eindhoven uit te voeren. Wij controleren de auto op alle belangrijke punten, waarmee we kunnen aangeven of u daar een goede koop aan doet.
Voorkom vervelende teleurstellingen, dankzij de controle door ervaren automonteurs. Wij checken de auto voordat u het koopcontract tekent of voordat u betaalt, zodat u goed weet wat de technische staat van de auto is. Met een persoonlijk aankoopadvies, uiteraard inclusief een net verslag van onze keuring.

Keuring op alle belangrijke punten

Tijdens een aankoopkeuring komen alle belangrijke elementen aan bod, om een goede technische controle te kunnen doen. Geen onverwachte teleurstellingen en vervelende verrassingen, zodat u goed weet waar u aan toe bent. Wij controleren al deze elementen:
Papieren van de auto
Een goede auto heeft goede papieren. We kijken kritisch naar het onderhoudsboekje, de garagefacturen en de stand van de kilometerteller.
De onderkant van de auto
We rijden de auto op de hefbrug in onze garage (https://hlanters.nl/garage). Het is dé methode om de onderkant van de auto te bekijken, net als de uitlaat, de banden, remmen en de vering.
De boordcomputer
We lezen de boordcomputer van de auto uit. Daarop zien we eventuele storingen en gebreken terug, die tijdens een proefrit niet aan het licht komen.
Het interieur en exterieur
We bekijken het dashboard, de stoelen en de deurpanelen. Net als de buitenkant van de auto. We letten op gebruikssporen en ontdekken een eventueel schadeverleden.
Alles onder de motorkap
Tenslotte kijken we onder de motorkap en controleren we alle vloeistofniveaus. Net als de accu en eventuele zichtbare lekkages.

Eigen garage: kennis van auto’s

We doen de aankoopkeuring bij ons in de vakgarage, waar ervaren specialisten werken aan alle automerken. Waardoor we als geen ander weten wat er mis kan zijn met een auto, om daar extra kritisch naar te kijken.
We gebruiken onze jarenlange ervaring met de verhuur van auto’s in Eindhoven en omgeving en onze expertise uit de garage om de auto te keuren. Om u goed aan te kunnen geven hoe de technische staat van de auto is. Zodat u een betrouwbare tweedehands auto koopt, waarmee u niet het risico loopt dat er onder de motorkap toch wat aan de hand bleek te zijn.

Snelle aankoopkeuring: neem contact op

Interesse in een snelle aankoopkeuring in Eindhoven? Klanten rijden vanuit de omgeving bij ons langs. Wij controleren en keuren de auto, om aan te geven of er eventueel iets mee aan de hand is. Zodat u daarna kunt onderhandelen met de verkoper of de dealer en u de kennis van ervaren specialisten op zak heeft.

Direct een afspraak maken? Neem contact met ons op. Dan plannen we graag een moment in voor de aankoopkeuring.

 • Wist u dat:

  Wij ruim 60 jaar bestaan?
  APK aanbieden voor € 35,-
  Wij beschikken over 3 luxe auto wasboxen?
  Wij onderhoud uitvoeren aan vrijwel alle merken?
  APK klaar is terwijl u wacht?
  Autohuur mogelijk is vanaf een halve dag?
  Wij een leenfiets ter beschikking hebben?
  Wij gratis Wifi en koffie bieden terwijl u wacht?

 • Google Beoordelingen
  4.5
  Gebaseerd op 161 beoordelingen
 • Online afspraak maken
 • Direct auto huren
 • Nieuws